Υγραεριοκίνηση

Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση των οχημάτων στην Ευρώπη από την δεκαετία του 1940 και επίσημα στην Ελλάδα για τα ταξί από το 1981, ενώ από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Με την χρήση της υγραεριοκίνησης δεν καταργείται το σύστημα τροφοδοσίας της βενζίνης και μπορούμε να επιλέξουμε εναλλακτικά το καύσιμο που θα χρησιμοποιήσουμε. Το υγραέριο είναι ένα καύσιμο υψηλών προδιαγραφών, με 108 οκτάνια έναντι των 95 οκτανίων της απλής βενζίνης. Χρησιμοποιείται από εκατομμύρια αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα οφέλη της Υγραεριοκίνησης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΠΟΣΒΕΣΗ

Το κόστος κατανάλωσης καυσίμου μειώνεται έως 50%, δηλαδή κινούμαστε με τα μισά χρήματα. Η απόσβεση του κιτ επιτυγχάνεται στα πρώτα 15000 km.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Με την υγραεριοκίνηση, έχοντας 2 ρεζερβουάρ καυσίμων, εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη αυτονομία.

ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ

Η σύγχρονη τεχνολογία των συστημάτων υγραεριοκίνησης εξασφαλίζει τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις του κινητήρα, όπως την ιπποδύναμη, την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα.

ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΤΗ

Λόγω της τέλειας καύσης και των λιγότερων υπολειμμάτων που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του κινητήρα, του καταλύτη και διπλασιάζεται η περίοδος του σέρβις.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σε σύγκριση με την αμόλυβδη βενζίνη, η χρήση υγραερίου εκπέμπει 15-27% λιγότερα αέρια του θερμοκηπίου. Συνεισφέρει σημαντικά στην μείωση των ρύπων του μονοξείδιου του άνθρακα – 60%, του διοξειδίου του άνθρακα – 10%, καθώς και των οξειδίων του αζώτου – 60%.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Apertura de cuenta bet365.es